Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bestellen

Het product wat ik zoek staat niet op jullie website, kunnen jullie dit toch leveren?    

Mocht u een product zoeken wat niet op onze website staat, kunt u een mail sturen naar info@hagemeijervloeren.nl Wij zullen ons uiterste best doen dit product alsnog aan u te kunnen leveren.

Levering

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Hagemeijer Vloeren verstuurd pakketten via Post NL.De bezorgkosten bedragen voor pakketten tot 10 kg €6,50. Voor pakketten boven de 10 kg bedragen de kosten €12,70,-

Wat is de levertijd op uw producten?

De geschatte levertijd is 2-3 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, het is mogelijk om uw bestelling af te halen in Westzaan (Noord-Holland). Omdat wij geen bezoekadres hebben is dit alleen op afspraak mogelijk. In het bestelproces krijgt u de opties "Verzenden door Post_NL" of "Afhalen op afspraak in Westzaan". Wanneer u voor de laatste optie kiest nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak te maken.

Betaling

Van welke betaalmethoden kan ik gebruikmaken?

Hagemeijer Vloeren biedt een aantal veilige betaalmethoden aan:

  • IDEAL
  • Visa
  • Mastercard
  • Paypal
  • Overschrijving

Onderhoud

Welk onderhoudsmiddel heb ik nodig voor mijn vloer?

Op de homepagina van www.hagemeijervloeren.nl staan onder "Tips en onderhoud" verschillende vloeren met de daarbij behorende onderhoudsmiddelen beschreven. Mocht u naar aanleiding van deze uitleg toch nog vragen hebben kunt u altijd een mail sturen naar info@hagemeijervloeren.nl

Mag mijn geoliede of gelakte vloer nat afgenomen worden?

Een geoliede of gelakte vloer mag altijd gedweild worden maar pas op met te nat dweilen. Bij het te nat dweilen van een vloer kan er vocht in de naden gaan zitten, dit zorgt ervoor dat de naden op den duur zwart kleuren. Om het te nat dweilen te voorkomen is het mogelijk de Bona Spraymop te gebruiken. Verder raden wij het altijd af om uw vloer te dweilen met allesreiniger (ook geen Groene zeep) doordat deze producten de afwerklaag aantasten. Gebruik dus altijd een zeep die hoort bij de afwerking van uw vloer.

Kunnen de onderhoudsmiddelen voor een vloer ook op houten meubels gebruikt worden?

Ja, dat kan. Let er wel op dat sommige producten speciaal voor bijvoorbeeld eikenhout zijn gemaakt. Als uw meubels ook van eikenhout zijn kan dit gewoon gebruikt worden.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein